Handla krypto direkt hos
Skilling med BankID & Swish! Med nästintill 0% spreadavgifter  

Var kan jag köpa TRON (TRX)

Steg för steg köpguide [year]


TRON köp introduktion guide
[br]

Nuvarande kurs:

1.24 SEK

I den här artikeln visar vi dig hur du framgångsrikt investerar i kryptovalutan Tron.

Som en investerare har du olika alternativ:

Du kan handla TRX CFD-kontrakt eller köpa TRX mynt på en kryptobörs.

I denna artikeln kommer du lära dig vilka skillnaderna är mellan dessa varianter och vilket alternativ som passar dig bäst!

Riskvarning: Handel med hävstångsprodukter som CFD:er medför en betydande risk för förlust och kanske inte passar alla investerare. 83% av icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel med denna leverantör. Att handla sådana finansiella instrument är riskabelt och kan medföra en total förlust av ditt investerade kapital.

[br]

Introduktion

Vad är egentligen TRON / TRX?


TRON TRX logo
Tronix (TRX) är Tron Foundations kryptovaluta. Den släpptes 2017 och var ursprungligen en ERC-20 token på Ethereum, men har sedan slutet av juni 2018 kört på sin egen blockkedja.

Tron Foundation Limited är baserat i Singapore, grundat av Justin Sun (vd) och har kontor runt om i världen. Han betraktas som en lovande spelare i den kinesiska scenen för teknik och blockchain, till exempel noterades han i rankingen “30 under 30” av Forbes China 2015.

Det är ett projekt med målet att bli en av de största blockchain-plattformarna i världen, genom vilken det är möjligt att decentralisera olika applikationer som är centraliserade idag och ta befintliga mellanhänder ur spel.

Tron vill också göra det möjligt för andra företag att skapa decentraliserade applikationer på deras blockkedja. En aggressiv marknadsföringsstrategi och förvärvet av BitTorrent gjorde det möjligt för Tron att bli en av de största kryptovalutorna på kort tid. BitTorrent-token ska inom snar framtid göra det möjligt att betala för en högre nedladdningshastighet på fildelningsplattformen.

TRX är den interna P2P-valutan i TRON-nätverket och kännetecknas av billiga och snabba transaktioner. Den uppfyller syftet med betalnings-, utbytes- och investeringsmöjligheter i projektet och en bro till andra blockchain-plattformar.

Det nuvarande utbudet är 87,408,617,527 TRX och nuvarande priset för en TRX är $ 0.113819, vilket motsvarar ett totalt marknadspris på $ 9,953,626,159.

Kapitel 1

Var kan jag köpa TRON (TRX)?


Rekommenderade handelsplattformar för TRON (TRX):

eToro Libertex Skilling
Mynt
BTC-Coin-IconETH-Coin-IconMIOTA-IconBCH-IconRipple-IconEOS-IconLTC-IconNEO-IconMonero-IconADA-IconBNB-IconTron-IconUNI-IconXLM-IconZEC-Icon
BTC-Coin-IconETH-Coin-IconMIOTA-IconBCH-IconRipple-IconEOS-IconLTC-IconNEO-IconMonero-IconADA-IconBNB-IconATOM-IconLINK-IconNEM-IconDOT-IconQTUM-IconTron-IconUNI-IconVET-IconXLM-IconXTZ-IconZEC-Icon
BTC-Coin-IconETH-Coin-IconMIOTA-IconBCH-IconRipple-IconEOS-IconLTC-IconNEO-IconMonero-IconADA-IconBNB-IconLINK-IconDOT-IconTron-IconUNI-IconVET-IconXLM-IconXTZ-IconZEC-IconTheta-IconChiliz-IconDogecoin-Icon
Insättningsmetoder SEPA, VISA, Mastercard, PayPal, Skrill, Neteller SEPA, VISA, Mastercard, PayPal, Skrill, Neteller Swish, Klarna, Trustly, SEPA, VISA, Mastercard, Skrill, Neteller
Minsta insättningsbelopp 2000 SEK 1000 SEK 2500 SEK
Avgifter Endast spreadavgifter Courtage från 0,03% Endast spreadavgifter
Hävstång Upp till 2:1 Upp till 2:1 Upp till 2:1
Reglering CySEC CySEC CySEC
Andra instrument Aktier, valutor, råvaror, index ETF, aktier, valutor, råvaror, index Aktier, valutor, råvaror, index
Användare 700.000+ 2.200.000+ 500.000+
Hemsida Besök eToro  

Besök Libertex  

Besök Skilling

CFD:er är komplicerade instrument och kommer med en hög risk för att förlora pengar snabbt, på grund av hävstångseffekten. 67-83 % av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er med denna leverantör. Du bör fundera på om du förstår hur CFD:er fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

[br]

Snabbguide: Hur köper man TRON (TRX)?

 1. Välj en ansedd handelsplattform som erbjuder din insättningsmetod.
 2. Öppna ett konto och verifiera dig själv.
 3. Gör en insättning på ditt konto.
 4. Köp TRON (TRX) med fiatvaluta (SEK, EUR, USD).
 5. Förvara dina kontouppgifter och mynt säkert.

[br]

Steg 1

Kryptomäklare vs kryptobörs


När du investerar i kryptovalutor har du valet mellan följande alternativ:

 • Handla kryptovalutor med kontrakt hos en online mäklare (CFD-handel)
 • Köpa underliggande “riktiga” kryptovalutan på en kryptobörs

CFD:er är finansiella derivat där du köper “long” och säljer “short” för vald kryptovaluta. Du kan då dra nytta av prisfluktuationer utan att behöva förstå själva tekniken bakom kryptovalutorna.

Om du köper “riktiga” kryptovalutor på en kryptobörs kan du skicka dem till din egen plånbok. Du är själv helt ansvarig för din plånbok och är din egen bank.

Contract For Difference (CFD)Fördelar
+ Hög säkerhet
+ Enkel inloggning
+ Handel med hävstång möjlig
+ Du kan dra nytta av prisfluktuationer
+ Du behöver ingen plånbok för förvaring


Nackdelar
– Du äger inga ”riktiga” kryptovalutor
– Ofta är det bara de 20-30 största kryptovalutorna som är tillgängliga

[br]

“Riktig” kryptovalutaFördelar
+ Du är ensam ägare av dina mynt
+ Globala transaktioner utan transaktionskostnader
+ Användning utvecklar din egen tekniska förståelse
+ Stort val av kryptovalutor


Nackdelar
– Du är ansvarig för säkerheten
– Tekniska kunskaper krävs
– Ingen hävstång handel
– För närvarande begränsade utbetalningsalternativ

[br]
Båda alternativen erbjuder utmärkta möjligheter att dra nytta av den närmande krypto-boomen.

Om du är tekniskt intresserad av blockkedjetekniken är “riktiga” kryptovalutor vägen att gå.

Om du är mer intresserad av handel och prisutveckling av kryptovalutor och du vill inte äga kryptovalutorna under längre perioder, då passar CFD-handel dig.

Jag bestämmer mig för…

Kapitel 2

Köp TRON (TRX) CFDs


Kryptomäklare låter dig enkelt köpa Tron-CFD:er utan att behöva förstå den underliggande teknologin eller förvaringen av TRX.

Till skillnad från kryptobörser är kryptomäklare också föremål för strikt statlig reglering. Detta innebär att dessa leverantörer erbjuder skyddsmekanismer med strikt övervakning av myndigheter som till exempel finansiella tillsynsmyndigheterna. Som investerare har du ett antal fördelar, till exempel den europeiska insättningsförsäkringen för oinvesterade fonder.

Libertex är en av några mäklare du kan för närvarande köpa Tron från. Libertex är en av de största mäklarna i världen med över 2,2 miljoner användare. Plattformen är särskilt känd på grund av sponsring med de kända fotbollsklubbarna FC Valencia och Tottenham Hotspurs.

Libertex – den mest kända kryptomäklaren för Tron (TRX)

Libertex
Kryptovalutor
BTC-Coin-IconETH-Coin-IconMIOTA-IconBCH-IconRipple-IconEOS-IconLTC-IconNEO-IconMonero-IconADA-IconBNB-IconATOM-IconLINK-IconNEM-IconDOT-IconQTUM-IconTron-IconUNI-IconVET-IconXLM-IconXTZ-IconZEC-Icon
Insättningsmetoder SEPA, VISA, Mastercard, PayPal, Skrill, Neteller
Minsta insättningsbelopp 1000 SEK
Avgifter Courtage från 0,03%
Hävstång Upp till 20:1
Reglering CySEC
Andra instrument ETF, aktier, valutor, råvaror, index
Användare 2.200.000+
Hemsida Registrera dig hos Libertex  

Riskvarning: 83% av icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel.

På Libertex-plattformen köper du inte den underliggande kryptovalutan, utan en finansiell produkt som följer det aktuella priset för vald kryptovaluta, dessa kallas för Contracts for Difference (CFD).

Det betyder att investeraren spekulerar på prisutvecklingen, vilket kan både vara upp eller ner.

Handelsplattformen erbjuder också möjligheten att handla med hävstång, vilket möjliggör handel med en större position – till en högre risk.

Att kunna anpassa hävstången efter din egen strategi är en fördel med CFD:er, investerarna kan proaktivt justera möjligheten och risken för placeringen.

Insättningsalternativ

Kryptomäklare erbjuder oftast ett brett utbud av insättningsalternativ.

Libertex erbjuder många populära alternativ:

 • MasterCard
 • VISA
 • PayPal
 • Banköverföring (SEPA)
 • Trustly
 • Skrill
 • Neteller

Du finner alla insättningsalternativ på deras hemsida, du kan enkelt välja mellan dessa alternativen när du ska sätta in pengar på ditt nya konto.

Avgifter

Avgifterna för en kryptomäklare brukar skilja sig från kryptobörser genom att det vanligtvis inte finns några transaktionsavgifter.

Istället använder kryptomäklare ofta sig av spreads för att tjäna sina pengar. Hos Libertex är spreaden emellertid 0, vilket betyder att den inte existerar. Istället använder sig mäklaren av en courtageavgift.

Om du använder dig av hävstång hos en kryptomäklare bör du vara uppmärksam om det finns några så kallade “nattavgifter”.

Du kan enkelt följa avgifterna du har betalat på Libertex i din portföljöversikt.

Reglering och verifiering

Kryptomäklare brukar i allmänhet omfattas av riktlinjerna från den finansiella tillsynsmyndigheten CySEC (EU). Libertex CySEC har licensnummer 164/12.

För dig betyder det att du måste verifiera dig själv om du vill handla hos en kryptomäklare. En process som kan vara lite tråkig, men medför en säkrare upplevelse för dig.

TRX / USD
Tron kurs
$ 0.113819
-1.00%

Gå direkt till Libertex  

Riskvarning: 83% av icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel


Köpa Tron- steg-för-steg instruktioner

För att du ska enkelt komma igång och handla Tron på Libertex har vi skapat en detaljerad steg-för-steg guide för dig.

I det följande stycket beskriver vi hela processen med att köpa och sälja Tron CFD:er hos kryptomäklaren Libertex, en särskilt nybörjarvänlig handelsplattform för krypto CFD:er.

Om du föredrar att använda en annan plattform kan du ta en titt på vår jämförelse av de bästa reglerade handelsplattformarna för kryptovalutor i Europa.

Libertex övertygar med en snygg och snabb plattform som är enkel att komma igång med. Det är även kryptomäklaren med största utbudet av CFD:er för kryptovalutor. Förutom kryptovalutor som Tron kan du också handla aktier, metaller och råvaror hos Libertex.

ForexClub skapades 1997 och är företaget bakom Libertex. Handelsplattformen är reglerad efter CySEC (EU) och är godkänt för finansiella transaktioner.

Det är även värt att nämna att Libertex erbjuder även ett flertal insättningsmetoder, vilket ger dig många förutsättningar för att köpa TRX CFD:er hos kryptomäklaren.

Libertex

Steg 1

Skapa ett konto hos Libertex


Hur skapar man ett konto hos Libertex?

Gå till Libertex och använd “Register” knappen för att starta registreringen. Det första du behöver för att starta är en mailadress och ett säkert lösenord.

öppna nytt konto Libertex

Efter att du fyllt i en email och ett lösenord kommer du direkt till Libertex instrumentbräda, du har nu ett konto hos Libertex.

Du har möjligheten att testa hur det är och handla på handelsplattformen med ett demokonto, som har krediterats 50 000 låtsas-dollar. Du kan använda dessa för att lära känna de olika funktionerna plattformen erbjuder.

När du är redo för att investera riktiga pengar, kan du enkelt byta tillbaka till det riktiga kontot igen och sätta in pengar för att handla TRX.

Innan du gör något på plattformen bör du bekräfta ditt konto. För att göra detta, klicka på din email i det övre högra hörnet och sedan på “Profile Management”

Meny Libertex

Här har du möjligheten att fylla personuppgifter och du kan även verifiera din email. För att fylla i uppgifterna så trycker du på “Edit”.

Profile management Libertex

Steg 2

Första insättningen


Nu kan du sätta in pengar på till konto för att börja handla finansiella instrument. Några betalningsalternativ kan du komma igång inom några sekunder.

Du kan välja belopp och se vilka insättningsalternativ Libertex erbjuder genom att klicka på “Deposit” i menyn. För att ta ut pengar från ditt konto hittar du denna funktionen i menyn när du klickar på din email, under “Withdraw funds”.

Insättning Libertex

Företaget måste verifiera din identitet inom 15 dagar efter den första insättningen. En bild på ditt pass, körkort eller annat identitetskort krävs för detta. Dessutom kräver Libertex att du behöver säkerställa äktheten för din identitet genom att skicka en kopia av en faktura i ditt namn. Det kan till exempel vara en telefonräkning eller räkningen för din hyra.

Denna processen tar såklart lite tid och är inte jätterolig att genomföra, men när du börjar investera pengar bör du sätta undan lite tid för säkerheten.

Libertex har några förslag på insättningsbelopp när du ska sätta in ett belopp. Det finns några olika nivåer man kan uppnå beroende på beloppet. En insättning på 500 EUR motsvarar guld status och 3% rabatt på handelsavgifter. Ett belopp på 1500 EUR ger 20% rabatt, vilket kan vara intressant om du aktivt handlar mycket på handelsplattformen.

Alla enskilda belopp som ligger inom motsvarande intervall kvalificerar också för respektive paket.

Insättningsvillkoren hos Libertex är lite varierande. När du sätter in pengar via en banköverföring (SEPA) krävs inte något minimibelopp. Men alla andra betalningsmetoder måste du sätta in minst 100 EUR.

Insättning via PayPal, Skrill och kredit-/bankkort är snabba alternativ. Pengarna är tillgängliga för dig omedelbart efter att betalningsprocessen är genomförd. Andra alternativ är väntetiden cirka upp till 48 timmar. Vissa överföringar kan till och med ta några mellan 2 till 5 bankdagar.

Insättningsalternativ Libertex

Steg 3

Välja Tron instrumentet


Efter att du har genomfört din insättning och pengarna har krediterats på ditt konto kan du börja handla TRX. Du hittar Tron genom att antingen söka efter det eller hitta den i listan över kryptovalutorna Libertex erbjuder. För Tron gäller TRXUSD – vilket är ett CFD mot den amerikanska dollarn.

Efter att du har valt Tron så kan du öppna en position genom att klicka “open trade position”. När du handlar med finansiella instrument som CFD:er köper du inte den underliggande kryptovalutan, utan prisutvecklingen istället. Det betyder att du kan tjäna pengar både på att kryptovalutan går ner eller upp i värde (genom sälja eller köpa CFD:en).

Libertex handla Tron TRX

Efter att du har klickat på att öppna en position får du upp ett fönster där du har möjligheten att justera positionen efter din strategi.

Libertex öppna order TRX

Första alternativet är om du vill lägga en order på nuvarande pris “Now” eller vid ett annat pris “At the price”.

Sen är det dags att bestämma hur stor positionen ska vara i EUR värde och sen har du möjlighet att applicera en hävstång som multiplicerar placeringen (medför en högre risk).

Du ser även hur mycket kapital som krävs för att hålla din position öppen och vilken avgift den medför (courtage).

Under “Limit profit and loss” har du valet att bestämma prisnivåer där positionen ska automatiskt stängas. Detta är en bra funktion om du inte kan övervaka positionen under en längre period, där du kan välja att stänga position vid en viss vinst eller förlust.

Om du vill sälja TRXUSD så hoppas du på att priset kommer falla (du tjänar pengar när prisutvecklingen faller) och om du vill köpa TRXUSD så hoppas du på att priset kommer att stiga (du tjänar pengar när prisutvecklingen stiger). Motsatsen gäller också såklart.

Efter att du ha fyllt i allt och antingen köpt eller sålt, har du nu öppnat en handelsposition för Tron hos Libertex.

Steg 4

Köp och sälj Tron


Nu när du har öppnat en position kan du när som helst korrigera den genom att antingen köpa eller sälja mer. Om du inte fyllt i en Stop Loss eller Take Profit, är det viktigt att du kontinuerligt övervakar denna för att följa din strategi.

Du ser all relevant information du behöver för att ändra en position i högerspalten på Libertex. Där har du kontobalansen, aktiva positioner och stängda positioner.

Under de tester vi har genomfört på Libertex gillar vi hur enkelt och smidigt användargränssnittet är.

Har du bestämt dig för att handla Tron?

Börja handla TRX hos Libertex idag »

Kapitel 3

Köp TRON (TRX) mynt


Om du vill köpa den underliggande Tron valutan hos en börs rekommenderar vi en av de ledande handelsplattformarna inom kryptovalutor, eToro. Det krävs fler tekniska kunskaper för att korrekt och säkert hantera och förvara kryptovalutor, TRX kan även lagras i din egen hardware wallet.

Det finns även möjlighet att investera i andra kryptovalutor hos eToro som Bitcoin, Ethereum, Tezos och många fler.

Om du inte vill begränsa dig till endast en kryptovaluta mäklare erbjuder eToro också certifikathandel med aktier, råvaror och valutor. Det finns även “Social handel” på plattformen, vilket betyder att du har möjligheten att följa professionella traders.

Bonusen med eToro är att de också erbjuder CFD-handel med utvalda kryptovalutor, eToro har varit på finansmarknaden sedan 2007 och är en reglerad plattform under FCA 7973792, AFSL #491139 och CySEC 109/10.
[br]

Steg 2

Skapa ett konto på eToro


Registreringen tar endast några minuter.

Allt du behöver göra är att ange följande grundläggande kontouppgifter.

eToro nytt konto registrering

Efter att du har skapat ett konto kommer du få ett mail för att bekräfta öppningen av kontot.
[br]

Steg 3

eToro insättning


Efter att du har loggat in ser du omedelbart olika handelspar som du kan handla med. Du kan enkelt ta bort och lägga i din bevakningslista genom att klicka kugghjulet till höger.

eToro insättning konto

Sedan får du välja insättningsbelopp och betalningsmetod. Några av de populära betalningsmetoderna är PayPal och kredit-/betalkort.

Du kan välja mellan fyra insättnings valutor: USD, EUR, GBP, AUD. Tyvärr ingen insättning med SEK, vi rekommenderar därför antingen USD eller EUR.

eToro insättning PayPal
[br]

Steg 4

Köp TRON (TRX)


När du har genomfört insättningen och pengarna har kommit in på ditt konto, kan du göra din TRX investering!

Under “Handelsmarknader” kan vi hitta Krypto marknaden på eToro.

Sök efter Stellar Lumens eToro

Nu kan du se sökresultatet för alla kryptovalutor på eToro och kan snabbt hitta Tron. Efter att du har valt TRX kan du köpa kryptovalutan genom att klicka på “Köp”.

Handla köp TRON TRX eToro

Bestäm dig för hur mycket pengar du vill använda för att investera i kryptovalutan TRX. När du har fyllt i ordern efter dina preferenser kan du genomföra affären.

Köp TRX TRON eToro

Sist men inte minst erbjuder eToro möjligheten att köpa kryptovaluta portföljer från andra medlemmar på plattformen.

Det finns experter på kryptovaluta portföljer som intensivt arbetar för en optimerad fördelning av de olika kryptovalutorna.

Det hela går under termen “Social handel” och är ett intressant område.

Om du väljer att kopiera en portfölj rekommenderar vi starkt att du noggrant undersöker användaren.

Tycker du att portföljfördelningen är rimlig? Har tradern varit framgångsrik tidigare? Följer personen vissa riktlinjer för risk? Hur professionellt kommunicerar användaren på plattformen?

Alla dessa faktorer spelar en viktig roll för lönsamheten av en trader.

Du hittar möjliga portföljer under “CopyPortfolios” i menyn.

eToro social trading

Kapitel 4

Vad är TRON?


En överblick av de viktigaste funktionerna för Tron (TRX)

[br]

TRON nätverksarkitektur

Tron-nätverket är baserat på en 3-lager arkitektur som består av ett Storage-, Core- och Application-lager.

TRON Nätverksarkitektur

Storage-lager: Unikt och distribuerat lagringsprotokoll med status och blocklagring.

Core-lager: Består av olika moduler, till exempel en modul för hantering av konton och konsensusmekanismen. Genom den virtuella maskinen (TVM) kan smarta kontrakt implementeras på programmeringsspråket Solidity. Det är planerat att stödja fler kända språk i framtiden, för att göra det enklare för utvecklare att byta till Tron.

Application-lager: Smarta kontrakt gör det möjligt att utveckla ett stort antal applikationer, som sedan är tillgängliga via Tron-nätverket.

Möjliga användningsområden för TRX

Digital valuta

 • TRX är huvudvalutan i Tron-nätverket.
 • Används för att överföra pengar mellan Tron-nätverkets användare över hela världen.
 • Betalningar för decentraliserade applikationer (dApps) från Tron.
 • Utbetalning av intäkter som tjänats genom användning av olika dApps.

Rättigheter i Tron-ekosystemet

 • Om du fryser TRX-tokens får du “Tron Power” (TP) och därmed rösträtt för att rösta i nätverket. Rösterna gäller endast så länge dina tokens är frysta.
 • Personer som ägde TRX-tokens kunde delta i BitTorrent Token (BTT) airdrop.

Skapa TRC-10 och TRC-20 tokens

 • Förutom TRX-token har Tron också TRC-10 och TRC-20 tokensstandarder.
 • TRC-10: Denna standard möjliggör enkel implementering av en token utan användning av smarta kontrakt, vilket inte kräver någon erfarenhet som programmerare. BitTorrent Token (BTT) är en TRC-10 token och skapandet av en TRC-10 token kostar 1024 TRX.
 • TRC-20: Detta är standarden som stödjer Smart Contracts som är implementerade på Tron Virtual Machine (TVM). Dessa tokens är kompatibla med ERC-20 standarden från Ethereum, vilket betyder att Ethereum-utvecklare kan använda deras Smart Contracts utan problem på Tron-nätverket.

TRON TRC-10 TRC-20 tokens

Decentraliserade applikationer (dApps)

Ett stort applikationsområde för Tron och tillhörande TRX-token är decentraliserade applikationer. Med EOS och Ethereum är det en av de populäraste plattformarna för dessa applikationer, baserat på tillgängliga dApps och antalet användare.

TRON top 10 dApps 2020

TRON partnerskap

Tron har redan skapat flera strategiska partnerskap.

Ett av de största namnen är “Baidu”. Det största företaget i China med den mest använda sökmotorn i Asien, erbjuder cloud computing resurser till bra priser för att säkerställa plattformens långsiktiga utveckling. Det kan också antas att partnerskapet har väckt intresse för andra stora företag. Under niTRON Summit i San Francisco i början av 2019 tillkännagavs samarbeten med Oracle, Aurora och Pantera.

TRON roadmap

Under niTRON Summit 2019 nämnde Justin Sun några mål för 2019 som bör uppnås av honom och hans team på kort sikt.

När det gäller massanpassning ska fler än 10 miljoner transaktioner per dag och över 2000 dApps uppnås, dApps är mycket viktiga. Med deras tokens bör applikationerna få en bättre anslutning till handelsplattformar i framtiden och en förbättrad infrastruktur för massanpassning:

TRONs långsiktiga roadmap tydliggör ambitionerna och målen teamet har. Här är en kort översikt av huvudpunkterna:

Odyssey (januari 2019 – juni 2020): Innehållsproducenter ska vara motiverade att förse plattformar på Tron-nätverket med deras material för att ta del av reklamintäkter och användarrättigheter. Tron förväntar sig att det ska resultera i ett bredare utbud av produkter som kommer lite närmare det “nya” decentraliserade internet.

The Great Voyage (juli 2020 – juli 2021): Förbättra processen för Initial Coin Offerings (ICOs) på Tron-nätverket och relaterade funktioner.

Apollo (augusti 2021 – mars 2023): Under denna fasen ska alla innehållsproducenter snabbt och enkelt kunna skapa deras egna TRC-20 tokens, som sedan ska kunna handlas på en marknadsplats på nätverket.

Star Trek (april 2023 – september 2025): Fokus på att utveckla en omfattande, helt decentraliserad och autonom spelplattform. Byggd av utvecklare runt om i världen som direkt ska kunna tjäna pengar på sina spel.

Eternity (september 2025 – september 2027): I direktanslutning med föregående fas, ska användare av spelplattformen ha möjligheten att investera i nya spel genom crowdfunding.

TRON team

Justin Sun är grundaren och vd för Tron.

Innan han skapade Tron var han huvudrepresentant och konsult för Ripple China inom krypto-sektorn. Han är protegé till Alibaba grundaren Jack Ma och studerade historia vid olika universitet Han fick erfarenheter som entreprenör genom att grunda PEIWO, en populär mobilapp.

TRON Team

Teamet består av fler än 100 medlemmar över hela världen, många från stora internetföretag som Alibaba, Tencent och Baidu.

Under maj 2019 lämnade CTO och Co-founder TRON teamet för att utveckla eget projekt, vilket kan ses som en nackdel. Enligt Justin Sun ska det inte vara några problem med den fortsatta utvecklingen av Tron.

Kapitel 5

Förvara TRON (TRX) säkert


Obs: Om du har valt en CFD-investering kan du hoppa över det här avsnittet eftersom mäklaren tar hand om säkerheten för dina insättningar.

Privata nycklar för kryptovalutor bör alltid vara under investerarens kontroll.

Hardware wallet

Vi rekommenderar alltid att använda en hardware wallet när du ska lagra dina kryptovalutor. Det är det säkraste alternativet och väldigt smidigt, då de oftast har support för majoriteten av de stora kryptovalutorna. Ledger Nano S eller Ledger Nano X passar bra när du ska säkert förvara dina TRX.

Desktop & Mobile wallet

Atomic Wallet är ett lämpligt alternativ för TRX till desktop och mobil. Plånboken har stöd för över 300 kryptovalutor och erbjuder full kontroll genom mnemonic seed. Den är tillgänglig på Windows, MacOs och olika Linuxdistributioner, samt för både Android och iOS smartphones.

Slutsats för TRON (TRX)

TRON är ett ambitiöst blockchain-projekt när det kommer till att skapa massanpassning för decentraliserade applikationer. Plattformen har redan ett brett utbud av dApps och flera strategiska partnerskap, vilket är positivt för en långsiktig utveckling.

[wpsites_comment_form]