Handla krypto direkt hos
Skilling med BankID & Swish! Med nästintill 0% spreadavgifter  

Skilling expanderar globalt med FSA Seychellerna licens

Estimerad lästid: 2 min.

Skilling, den skandinaviska leverantören av online handelsplattform med valuta och CFD-trading, nådde ytterligare en betydande milstolpe i år med förvärvet av en licens från FSA Seychellerna som möjliggör global expansion.

Skilling grundades sommaren 2016 och förvärvade sin CySEC-licens 2018, vilket tillät dem att erbjuda handelstjänster till alla EES-länder. I januari 2020 fick Skilling sitt FCA UK Branch-tillstånd för att fortsätta erbjuda tjänster i Storbritannien efter Brexit.

Förvärvet av den prestigefyllda Seychellerna-licensen är en mycket viktig milstolpe för vår globala expansion. Sedan vi lanserade i Europa förra året har vi sett en hög efterfrågan för vår produkt. Vi har arbetat kontinuerligt under de senaste 12 månaderna för att göra vår handelsplattform ännu snabbare och vassare. Vi är nu redo mer än någonsin att erbjuda vår egenutvecklade handelsplattform – med konkurrenskraftig och transparent prissättning, extremt snabbt orderutförande och flerspråkigt stöd – till handlare från hela världen” kommenterade André Lavold, vd för Skilling Group, och fortsätter ”Skilling är väl positionerat för internationell tillväxt; och med Seychellerna-licensen kan våra kunder utanför Europa förvänta sig samma höga nivåer som Skilling har gett sina kunder i Europa.

Seychelles Financial Services Authority (FSA) är tillsynsmyndigheten för finansiella tjänster utanför banksektorn i Seychellerna. Myndigheten som inrättades enligt lagen om finansiella tjänster 2013, ansvarar för licensiering, övervakning och utveckling av finansiella sektorer utanför banksektorn i Seychellerna genom ett stabilt juridiskt regelverk.

”Vi har spännande tider framför oss, och både jag och teamet ser väldigt mycket fram emot detta” – André Lavold

Skilling (Seychelles) Ltd, är auktoriserat och reglerat av Financial Services Authority (FSA) under licens nr. SD042 (”Företaget”). Svit 3, Global Village, Jivan’s Complex, Mont Fleuri Mahe, Seychellerna.

Läs mer om Skilling och vilka tjänster de erbjuder i vår ingående recension.

Snabbguide – Börja investera i kryptovalutor på 5 minuter

  • Registrera ett konto hos Skilling.
  • Verifiera dig genom BankID.
  • Gör en Swish-insättning på minst 1000 kronor.
  • Placera en order för utvald kryptovaluta.
  • Övervaka och hantera din placering via mobilappen eller hemsidan.