Handla krypto direkt hos
Skilling med BankID & Swish! Med nästintill 0% spreadavgifter  

[Rea] 40% Black Friday rabatt hos Ledger

Estimerad lästid: 3 min.

Black Friday har du börjat hos de flesta butiker och nu har du som kryptoinvesterare ett perfekt tillfälle att ta del av Ledgers erbjudande! Mellan den 23:e november till den 30:e november kan du spara hela 40% på köp av Ledger Nano S eller Ledger Nano X med koden “BLACKFRIDAY20”. Den populära Ledger Nano X har aldrig erbjudits till detta pris tidigare!

Ledger Black Friday Sale

Var snabb och missa inte Black Friday rean hos Ledger

Den som investerar i kryptovalutor bör alltid tänka på säker och korrekt förvaring. Ledger Nano S och Ledger Nano X är två av de bästa och säkraste hardware wallets på marknaden.

De populäraste kryptovalutorna kan säkert lagras med Ledger Wallets. På detta sätt ser du till att dina kryptovalutor hålls säkra och inte utsätts för hackers.

Vanligtvis kostar en Ledger Nano S 619 kronor, det är såklart redan ett mycket bra pris. Men med 40% Black Friday-rabatt kommer hårdvaruplånboken att vara en riktigt bra affär! Priset blir då 491 kronor inklusive fraktkostnad, vilket endast tillkommer vid köp av en (1) Nano S. Passa på att utnyttja erbjudandet och köp en extra till familjen eller kompisen – passar utmärkt som en julklapp!

Erbjudandet för deras nyare populära modell Ledger Nano X är ytterligare en uppgradering. Förutom USB-anslutning har enheten också bluetooth och kan enkelt kopplas till Ledger-appen i mobiltelefonen. Ordinarie pris för Nano X är 1239 kronor, men med det exklusiva Black Friday-erbjudandet 743 kronor! Ledger har aldrig tidigare sålt deras premium plånbok till lägre pris, om du letar efter en högkvalitativ hardware wallet får du inte missa erbjudandet.

Ledger – lagra upp till 100 mynt säkert

En av fördelarna med Ledger Nano X är det breda stödet för många kryptovalutor. Enligt Ledger har Nano X stöd för fler än 1500 kryptovalutor och kan hantera upp till 100 olika kryptoapplikationer samtidigt.

Investerare kan även använda sin egen plånbok för att generera passiv inkomst med några av de populära mynten som Tezos eller Cosmos, direkt i Ledger Live.

Vill du veta vilken hardware wallet som passar dig? I vårt jämförelsetest har vi jämfört några av de bästa hårdvaruplånböckerna med varandra. Vi kan starkt rekommendera Ledger Nano X.

Slutsats: Black Friday erbjudandet hos Ledger – 40 % rabatt på de bästa hårdvaruplånböckerna

Om du tidigare har varit osäker på om att köpa en hardware wallet, erbjuder Ledger dig denna veckan den perfekta möjligheten att köpa till de bästa priserna. Att förvara kryptovalutor på en hårdvaruplånbok är den bästa och säkraste metoden för investerare.

Har du redan en hardware wallet? Varför inte passa på och köpa en tidig julklapp till dina nära och kära?

Ledger Black Friday erbjudande

Spara 40% på de populäraste plånböckerna!

Ledger Nano X

Till Ledger butik »